XXL voetenzak

Voor lange en forse klanten boven de 190 cm en/of 100 kg leveren wij de XXL voetenzak. De XXL maat is breder en langer. In de onderstaande tabel treft u de maten. Voor de mensen die met deze vaste standaardmaten niet uitkomen, kunt u met ons contact opnemen voor een maatwerk voetenzak. Daar kunt u al uw lengte en breedtematen doorgeven en we maken op verzoek een handgemaakte voetenzak met uw maten van het A-merk Pellis.

In de onderstaande voetenzak maattabel kunt u de afmetingen zien van de Kaiser en Pellis artikelen. De Kaiser XXL voetenzak is smaller dan de Pellis XXL voetenzak. Dus voor lange smalle mensen adviseren wij Kaiser. En voor mensen die wat meer breedte wensen komt u vaak beter uit met de Pellis. Bij Kaiser kunt u overigens ook kiezen voor een wollen voetenzak tegen een gunstige prijs.

XXL voetenzak maattabel: Pellis voetenzak Kaiser voetenzak
Rughoogte 50 cm 49 cm
Zitdiepte 51 cm 51 cm
Onderbeenlengte 51 cm 51 cm
Voetlengte 40 cm 34 cm
Zitbreedte 58 cm 51 cm
 
Totale lengte 152 cm 151 cm

XL voetenzakken voor lange mensen

Nederlanders zijn dikwijls erg lange mensen; vergeleken bij mensen. Zo komt het dus ook veel voor dat lange mensen niet comfortabel zitten op standaard maten van voetenzakken, zitkussens en stoelen. De XL voetenzak is langer en geeft meer warmtecomfort bij lange mensen. Als u nog meer lengte nodig heeft dan kunt u een rolstoelkussen op maat bestellen. Meer lengte betekent bij standaardmaten vaak ook meer breedte. En er zijn natuurlijk ook slanke personen van 190 cm of langer die juist een smaller model wensen.

XL brede voetenzakken

Een wat bredere voetenzak is vaak wat makkelijker aan te trekken. Een XL voetenzak is wat breder maar vaak direct ook wat langer, als het gaat om standaard maten. U kunt bij ons ook een maatwerk voetenzak bestellen zodat u zelf de lengte- en breedte maten kunt bepalen.